Welkom bij NL JUDO

NL JUDO Judo Yushi en Tom van der Kolk

Welkom bij NL JUDO, het samenwerkingsverband in regio Noord-West van de talentpartners Tom van der Kolk uit Alkmaar en Judo Yushi uit Nieuw-Vennep.

Het NL JUDO selectieteam is een samenwerkingsverband in regio Noord-West met als doel om talentvolle judoka’s op te leiden en te begeleiden in het internationale judocircuit, waaronder open toernooien, Europacupwedstrijden, EYOF, EK en WK. We bieden een uitgebreid trainings- en begeleidingsprogramma en hebben ook een samenwerkingsverband in judocompetities. Door het unieke samenwerkingsverband kun je bij één van de hoofdlocaties full time trainen, maar kunnen we ook de mogelijkheid aanbieden om gebruik te maken van beide hoofdlocaties en de gezamenlijke coaching staff! Een unieke situatie!

Behalve judoka’s kunnen ook judoclubs partner worden van NL JUDO. In Haarlemmermeer en omgeving is al een structureel samenwerkingsverband tussen Judo Yushi en Ukemi Lisse. Wil je als club meer informatie om structureel partner te worden? Neem dan snel met ons contact op!

Kom ook bij ons team!

Leave a Reply

Your email address will not be published.